Praktische adviezen

Over de theorie rond onze kerncompetenties zijn encyclopedieën vol geschreven. Die hebben wij allemaal gelezen. Maar we vallen onze klanten er niet mee lastig. We zetten die wijsheid om in praktische adviezen die onmiddellijk inzetbaar zijn in de praktijk van uw organisatie.


Onze kerncompetenties

Auee Advies helpt haar klanten de effectiviteit van hun medewerkers te verhogen. Gebruik Auee Advies en haar netwerk daarom voor:

– Innovatiemanagement
– Kennismanagement
– Investors in People keurmerk
– Invoeren employability
– Cultuurverrijking
– Creativiteits sessies

Auee Advies helpt haar klanten complexe projecten te realiseren binnen tijd en doelstelling. Voor projecten waar extra snelheid geboden is, maar de analyse wel zorgvuldig moet blijven. Waar mensen bij elkaar moeten worden gebracht om snel een stap voorwaarts te zetten. Voorbeelden van projecten waar Auee Advies met raad en vooral daad terzijde heeft gestaan zijn:

– Aanvraag IPSV project
– Vestiging Asielzoekerscentrum
– Lobbytraject overheidsfinanciering
– Opzetten boekje over kennismanagement


Onze ideeën

Beweging om voorop te blijven. Dat spreekt ons aan. Daar is onze dienstverlening dan ook op gericht. Vanuit onze speerpunten helpen wij onze klanten om in turbulente tijden de juiste richting te vinden en in te slaan. Want dat is ook iets dat Auee Advies zeer aanspreekt. Niet alleen de richting vaststellen, maar ook de handen uit de mouwen en zorgen dat het doel wordt bereikt.

Een combinatie die we koesteren. Onze medewerkers hebben daarom niet alleen kennis van zaken, maar ook de ervaring om die kennis om te zetten in rendement voor onze klanten. Desgewenst putten we uit ons netwerk van vaste partners om de relevante deskundigheid en ervaring op uw situatie af te stemmen. Met die kennis en ervaring denkt Auee Advies met u mee en nemen wij uw organisatie als uitgangspunt. Dat vinden wij belangrijker dan het omarmen van één goeroe of het hanteren van één standaard aanpak voor alle problemen. Dat we daarbij bewezen instrumenten inzetten spreekt eigenlijk voor zich.

U wilt uw doelen bereiken. Daarbij zit u niet te wachten op mooie abstracte concepten, maar wilt u werkende oplossingen. Dat gezonde pragmatisme is ons uitgangspunt. Daardoor richten onze activiteiten zich direct op uw organisatie. Op een manier die iedereen in uw organisatie direct begrijpt. En enthousiasmeert.

Welk traject we samen ook in zullen slaan, één leidend motief staat centraal. Uw doelstellingen. Vanuit betrokkenheid bij uw doelstellingen helpt Auee Advies uw organisatie verder te verbeteren. Niet alleen door een scherpe analyse, maar door uw zorgen daadwerkelijk tot de onze te maken. En op te lossen.

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

Raadhuislaan 12, 1191 BE Ouderkerk aan de Amstel
www.auee.nl

info@auee.nl